Милан постави рекорд по продажба на билети за утрешното дерби


.

Милан постави рекорд по продажба на билети за утрешното дерби

Стана ясно, че интересът към миланското дерби утре е огромен, а напрежението продължава да расте, съобщава Sky Sport Italia. Билетите за мача вече свършиха и дори черната борса не работи защото няма какво да се предлага - нещо което до сега не се е случавало никога.

Сблъсъкът, който предизвиква невиждан интерес, доведе до там нещата, че последните останали 1000 билетаза срещата, са закупени веднага тази сутрин с отварянето на касите. От лагера на символичният домакин Милан обявиха, че са поставили нов рекорд по приходи от билети - над 2165000 евро. През миналия сезон най-посетения мач на Милан бе срещу Ювентус.

Както стана известно, срещата ще се предава в поне 103 страни от целия свят, което наистина показва огромният интерес към двубоя

На дербито като ВИП гост ще присъства и бившият треньор на Милан Карло Анчелоти.

Снощи треньорът на Интер Моуриньо заяви, че предстоящият двубой ще бъде зрелищен не само за Италия и Милано, а за цяла Европа.

"Аз имам ясна представа за срещата в събота. Ние сме много добре подготвени и поради това петъчната тренировка е практически безполезна, за това ние завършихме подготвителната си работа. Очакваме дербито спокойно, имаме желанието да победим и съм убеден, че ще излезем победители. Дербито е зрелище за цяла Европа."

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
183