Паоло Малдини: Милан може да спечели Скудетото


.

Паоло Малдини: Милан може да спечели Скудетото

Легендарният защитник на Милан Паоло Малдини, който прекрати кариерата си в края на миналия сезон, В интервю за той Tuttosport заяви, че през настоящия сезон много от предварителните прогнози на специалистите няма да се сбъднат и се очакват много изненади от което може да спечели самата игра. Ще има инфарктни двубои и фаворитите няма да са спокойни през целия сезон защото силите в Серия А са изравнени.

Малдини сподели и своето мнение относно предстоящото миланско дерби. Според него Милан е в състояние да спечели Скудетото, а Интер въпреки Ето'О в състава си, може да бъде победен защото в момента все още не е изграден като отбор напълно и има вътрешни проблеми с които Моуриньо не може да се справи.

"Вие можете да вярвате на Милан. Ако успеем да победим Интер, то сериозно може да помислим за спечелване на шампионата. В събота аз ще подкрепям своя отбор на Сан - Сиро, още повече, че Леонардо ме покани на мача. Интер има проблеми и Жозе Моуриньо сглобява на практика нов отбор. Много внимателно обаче трябв ада се следи Ето'О, който е най - добрият централен нападател в света", завършва легендарният капитан на "росонерите"

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
209