Пескара - Милан: Росонерите ще спечелят трите точки


Н. Гавазов

Пескара - Милан: Росонерите ще спечелят трите точки

Пескара - Милан
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 08.05.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Кармине Русо

Пескара посреща Милан в среща от 36-ти кръг на Серия А. Мачът е без значение за домакините, тъй като те вече изпаднаха от елита, но "делфините" ще се опитат да зарадват своята публика, така че "росонерите" в никакъв случай не могат да бъдат спокойни и да се надяват на лека разходка. Пескара започна по прекрасен начин календарната година - с победа 2:0 при гостуването си на кандидата за Шампионска лига Фиорентина, но в следващите си 16 мача "делфините" спечелиха само две точки, което предопредели съдбата на тима в италианския елит.

Милан от своя страна почти спечели битката за топ 3, след като Фиорентина сбърка в мача си срещу Рома през уикенда. По-важното е, че хората на Алегри постигнаха две много трудни победи - срещу Катания и Торино, с което сложиха край на серията си от три мача без успех. Така Милан увеличи разликата от Фиорентина на 4 точки и има големи шансове да завърши сезона на трето място в класирането на Серия А.

Куинтеро, Капрари, Пелицоли, Д'Агостино, Модесто и Вайс са контузени и няма да могат да помогнат на отбора си. Кролдруп се завърна, но едва ли ще започне в стартовия състав, така че най-вероятно Капуано и Бокети ще започнат в защита.

Контузените от Милан са Монтоливо, Антонини , Де Йонг и Къркич. Боатенг е наказан, така че е много вероятно да видим Пацини в линията на атаката. Робиньо или Нианг също са различни варианти за нападението. Схемата на игра ще бъде 4-3-3 или 4-3-1-2 - изборът ще е изцяло на Алегри.

Пескара загуби последните си седем мача в Серия А и в пет от тях не можа да отбележи гол. Всичко това показва красноречиво, че домакините имат минимални шансове да изкопчат нещо срещу намиращият се в не много добра форма Милан. Вероятно "росонерите" ще контролират изцяло събитията на терена и ще създадат много голови положения. Всеки друг резултат освен победа за гостите ще се смята за огромна изненада.

Прогноза за Пескара - Милан: 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Пескара:

06 април Ювентус - Пескара 2:1 (Серия А)
13 април Пескара - Сиена 2:3 (Серия А)
21 април Рома - Пескара 1:1 (Серия А)
27 април Пескара - Наполи 0:3 (Серия А)
05 май Дженоа - Пескара 4:1 (Серия А)

Милан:

07 април Фиорентина - Милан 2:2 (Серия А)
14 април Милан - Наполи 1:1 (Серия А)
21 април Ювентус - Милан 1:0 (Серия А)
28 април Милан - Катаня 4:2 (Серия А)
05 май Милан - Торино 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Пескара - Милан

11 срещи
1 победа за Пескара
0 равенства
10 победи за Милан
Голова Разлика: 34:10 за Милан

Коефициенти от bet365:
Пескара - 15.00
Равен - 7.00
Милан - 1.16

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 17.00
Равен - 6.50
Милан - 1.16

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153