Наполи - Интер: Партенопеите са фаворити


Н. Гавазов

Наполи - Интер: Партенопеите са фаворити

Наполи - Интер
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 05.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Джанокаро

През първата част на сезона тези два отбора направиха впечатляващ мач, в който Интер победи с 3:1. Тогава всички предричаха, че "нерадзурите" ще играят решаваща роля в разпределението на местата за Шампионска лига и дори могат да бъдат фактор в борбата за титлата. Сега всичко е много по-различно: Наполи изпреварва Интер с цели 16 точки, а шансовете на "нерадузрите" стигат колкото да се намърдат в топ 5. На всичкото отгоре половината отбор на миланци е контузен. Специално в този мач Интер влиза със шест спечелени точки от 21 възможни и загуби от отбори като Палермо, Аталанта и Каляри.

Наполи от своя страна се намира в много добра форма. "Партенопеите" спечелиха 16 точки от 18 възможни и забравиха за ужасната си серия през февруари, когато в пет поредни мача записаха четири равенства и една загуба. Сега колективът на Валтер Мадзари се намира на седем точки пред третия Милан, а четири кръга преди края на шампионата тази преднина изглежда доста внушителна. На всичкото отгоре Наполи не страда от контузени или наказани футболисти и това ще позволи на треньорския щаб да използва играчите, които се намират в най-добра форма.

Не така стоят нещата с Интер, който е далеч от оптималния си състав заради много контузени. Извън строя поради тази причина са Кастелаци, Мудингай, Оби, Милито, Паласио, Станкович, Касано, Нагатомо, Мбай, Самуел, Силвестре, Гаргано и Санети. Страмачони няма друг избор освен да постави в средата на терена Ковачич Кузманович и Бенаси, и чрез Роки и Алварес да се опита да превземе вратата на Наполи.

Излишно е да казваме, че фаворит в двубоя срещу обезкръвения Интер са домакините. Но в същото време не бива да забравяме, че "нерадзурите" надскачат себе си в големите мачове и преди месец затрудниха максимално Ювентус. Ако Наполи се отнесе пренебрежително към своя съперник, може да станем свидетели на изненада, но едва ли Мадзари ше позволи подобно нещо.

Прогноза за: Наполи - Итер 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

30 март Торино - Наполи 3:5 (Серия А)
07 април Наполи - Дженоа 2:0 (Серия А)
14 април Милан - Наполи 1:1 (Серия А)
21 април Наполи - Каляри 3:2 (Серия А)
27 април Пескара - Наполи 0:3 (Серия А)

Интер:

07 април Интер - Аталанта 3:4 (Серия А)
14 април Каляри - Интер 2:0 (Серия А)
17 април Интер - Рома 2:3 (Купа на Италия)
21 април Интер - Парма 1:0 (Серия А)
28 април Палермо - Интер 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Наполи - Интер

139 срещи
41 победи за Наполи
32 равенства
66 победи за Интер
Голова Разлика: 219:148 за Интер

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.44
Равен - 4.20
Интер - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.42
Равен - 4.50
Интер - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186