Милан - Торино: Домакините ще спечелят трите точки


Н. Гавазов

Милан - Торино: Домакините ще спечелят трите точки

Милан - Торино
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 05.05.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Милан допусна неприемливо количество груби грешки в последните си мачове, което сериозно зарадва конкуренцията в борбата за попадане в Шампионска лига. Докато Фиорентина натискаше максимално газта, то миланци губеха точки, което позволи на "виолетовите" да се доближат до "росонерите". Една точка преднина - това остана в паничката на Милан, който в миналия кръг бе близо до това да допусне поредната грешка, губейки мача с Катания. Все пак възпитаниците на Масимилиано Алегри се мобилизираха и зарадваха феновете си с победа 4:2.

Торино принадлежи към онази група отбори, които се борят за своето оцеляване, но имат най-големи шансове да успеят в намерението си да запазят своя елитен статут. "Биковете" имат четири точки преднина от Палермо и Дженоа, а следващата седмица ще приемат прекия си конкурент, но пък в последните си два мача "синьо-гранатовите" имат тежки съперници. Ето защо хората на Вентура не могат да си позволят да отпуснат педала на газта.

Алегри не може да разчита на Де Йонг, Амброзини, Къркич и Монтоливо, които се борят с травми. Вероятно Фламини и Ночерино ще започнат в средата на терена, а Балотели на върха на атаката, което ще изпрати Пацини на пейката.

Гостите са без Глик, който бе изгонен в дербито. Това ще накара Вентура да постави в защита Ди Чезаре и да прибегне до схема 4-2-3-1 с Вивес зад единствения нападател Барето.

Този мач не изглежда с толкова сигурен предизвестен край, както мнозина очакват. Първо, "росонерите" са майстори на това сами да си създават проблеми и второ, отсъствието на Монтоливо ще се отрази на атаките на тима. Все пак, по-логичното е да се доверим на домакините, които макар и трудно, в крайна сметка ще победят.

Прогноза за: Милан - Торино 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

30 март Киево - Милан 0:1 (Серия А)
07 април Фиорентина - Милан 2:2 (Серия А)
14 април Милан - Наполи 1:1 (Серия А)
21 април Ювентус - Милан 1:0 (Серия А)
28 април Милан - Катаня 4:2 (Серия А)

Торино:

30 март Торино - Наполи 3:5 (Серия А)
06 април Болоня - Торино 2:2 (Серия А)
14 април Торино - Рома 1:2 (Серия А)
21 април Фиорентина - Торино 4:3 (Серия А)
28 април Торино - Ювентус 0:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Торино

144 срещи
57 победи за Милан
50 равенства
37 победи за Торино
Голова Разлика: 221:156 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.25
Равен - 5.50
Торино - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.26
Равен - 5.50
Торино - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146