Ювентус - Палермо: Мачбол 2


Н. Гавазов

Ювентус - Палермо: Мачбол 2

Ювентус - Палермо
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 05.05.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Ромео

Ювентус можеше да се окаже официален шампион на Италия за сезон 2012/13 още в миналия кръг. За решението на тази проста задача "бианконерите" трябваше да победят в градското дерби (което и сториха), а също така и да очакват грешка на Наполи. В крайна сметка колективът на Валтер Мадзари отказа да дари Ювентус със Скудетото, но в лагера на торинци не се наложи да чакат дълго - ако "бианконерите" спечелят дори една точка, те ще защитят титлата си от миналата година и тук не може да попречи никаква победа на Наполи.

Палермо с Джузепе Санино преживява истински ренесанс - сицилианци печелят средно по 1.8 точки на мач с треньора, с когото започнаха сезона, освен това островитяните са без загуба в последните си пет срещи. Това помогна на тима не само да се отлепи от дъното, но и да напусне опасната зона - засега Палермо изпреварва Дженоа само по голова разлика, но само преди месец нещата изглеждаха безнадеждни, въпросът е дали отборът ще има време в останалите си мачове да събере точки, които да му помогнат да оцелее.

Конте ще бъде без Исла, Пепе и Анелка. Формацията, с която ще излезе треньорът е 3-5-1-1, като Маркизио ще играе точно зад Вучинич, а това ще даде по-голяма свобода на Лихщайнер и Асамоа.

Палермо пристига без наказания Морганела и контузения Монтовани. Личич излекува травмата си, но Йосип все още има работа във фитнеса, така че едва ли ще започне мача, което означава шанс за Ернандес отпред.

Едва ли някои си прави илюзии за победителя в този мач. В полза на Ювентус говори колосалната разлика в опита и класата пред Палермо. Не може да има и интрига в срещата - какво по-хубаво за "бианконерите" да триумфират пред родна публика? Освен това Конте предупреди играчите си, че титлата трябва да бъде спечелена утре. А това е сигнал към футболистите да не подценяват съперника.

Прогноза за: Ювентус - Палермо 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

06 април Ювентус - Пескара 2:1 (Серия А)
10 април Ювентус - Байерн Мюнхен 0:2 (Шампионска лига)
15 април Лацио - Ювентус 0:2 (Серия А)
21 април Ювентус - Милан 1:0 (Серия А)
28 април Торино - Ювентус 0:2 (Серия А)

Палермо:

30 март Палермо - Рома 2:0 (Серия А)
07 април Сампдория - Палермо 1:3 (Серия А)
14 април Палермо - Болоня 1:1 (Серия А)
21 април Катаня - Палермо 1:1 (Серия А)
28 април Палермо - Интер 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Палермо

49 срещи
28 победи за Ювентус
11 равенства
10 победи за Палермо
Голова Разлика: 98:50 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.44
Равен - 3.75
Палермо - 9.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.45
Равен - 4.00
Палермо - 6.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170