Палермо - Интер: Агонията продължава


Н. Гавазов

Палермо - Интер: Агонията продължава

Палермо - Интер
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 28.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

За някои отбори шампионатът на Серия А може да е завършил, но за Палермо и Интер първенството най-вероятно ще продължи до края. Сицилианци към 34-ти кръг са със статут на изпадащи, а Интер снощи отстъпи петото мястото на Удинезе. Битката на "Ренцо Барбера" ще е между два отбора, които са недоволни от класирането си и ще направят всичко възможно да го подобрят.

Неотдавна Палермо бе смятан за тим, който със сигурност ще изпадне. И докато специалистите гадаеха дали Палермо ще е последен или предпоследен, на "Ренцо Барбера" върнаха Джузепе Санино. Наставникът не направи някакви чудеса, а просто накара футболистите да работят, изхождайки от нивото на техния потенциал. В крайна сметка "орлите" спечелиха осем точки в последните си пет мача, постигайки победи над Рома и Сампдория.

Относно Интер, "нерадзурите" преживяват много тежки времена. Отборът има само пет победи в 15-те си мача от календарната година. През април претърпя три поредни загуби, отпадна от Купата на Италия, губейки на собствен терен от Рома, а минималната победа над Парма миналата седмица не успя да ни убеди, че тимът излиза от кризата. Снощи миланци бяха изпреварени от Удинезе, а днес може да стане още по-страшно - Интер да се окаже след Рома и Лацио.

За домакините няма да играят контузения Монтовани и наказания Досена. По-важното е, че символът на Палермо, роденият в Лече Фабрицио Миколи се завърна към тренировки и вероятно с Иличич ще оформи нападателната двойка на сицилианци, което няма как да не разтревожи спокойствието на Андреа Страмачони.

Тревогите на наставника на гостите са свързани обаче най-вече с дългия списък от контузени футболист. В момента лазаретът на Интер не само е пълен повече от всеки друг отбор в Серия А, но никога миланци не са имали толкова много контузени играчи - Милито, Паласио, Мудингай, Гуарин, Кастелаци, Касано, Нагатомо, Оби, Мбай, Станкович и Гаргано. В това отношение титулярния състав на Страмачони не вдъхва никакво доверие.

Всъщност, на "Ренцо Барбера" ще излязат същите футболисти, които се представиха ужасяващо в Триест, където загубиха с 0:2 от Каляри. Палермо има отличен шанс да запише победа не толкова срещу Интер, колкото срещу един импровизиран състав на "нерадзурите", точно както го направи преди месец срещу Рома. Днешните съперници страдат от нестабилност в защитата си, но докато гостите не могат да разчитат на нападателите си, то домакините разполагат с най-доброто в тази част и вероятно това ще изиграе решаващата роля относно изхода от мача. Агонията на Интер ще продължи.

Прогноза за: Палермо - Интер 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Палермо:

17 март Милан - Палермо 2:0 (Серия А)
30 март Палермо - Рома 2:0 (Серия А)
07 април Сампдория - Палермо 1:3 (Серия А)
14 април Палермо - Болоня 1:1 (Серия А)
21 април Катаня - Палермо 1:1 (Серия А)

Интер:

03 април Сампдория - Интер 0:2 (Серия А)
07 април Интер - Аталанта 3:4 (Серия А)
14 април Каляри - Интер 2:0 (Серия А)
17 април Интер - Рома 2:3 (Купа на Италия)
21 април Интер - Парма 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Палермо - Интер

52 срещи
5 победи за Палермо
19 равенства
28 победи за Интер
Голова Разлика: 110:52 за Интер

Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.30
Равен - 3.40
Интер - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 2.25
Равен - 3.30
Интер - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168