Страмачони: Тази победа означава много


Н. Гавазов

Страмачони: Тази победа означава много

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони заяви, че днешната победа над Парма "означава много в този труден период за "нерадзурите". Както е известно, миланци загубиха последните си три домакински мача, но поставиха точка на тази лоша серия благодарение на единствения гол на Томазо Роки, който се оказа достатъчен за успеха с 1:0 над "дуковете" и освен петото място на тима, също така донесе много радост на 49 000 верни тифози на трибуните.

"Тази победа означава много за нас и е подарък за феновете, които вярваха в нас и за президента, който винаги ни подкрепяше. Мисля, че Интер изигра едно силно полувреме. Знаехме, че заради мача през седмицата ще играем силно само през първия половин час, докато Парма бе в състояние да го завърши на свежи крака, но в крайна сметка успяхме да получим необходимия резултат", заяви Страмачони.

"Освиркванията към Шелото? Той бе ударен силно в началото на мача, но стисна зъби и остана на терена. Другият, който даде всичко от себе си е Джонатан. Чух несправедливи неща за него, но виждате, че бе един от най-добрите. Сега мислите ни са свързани с пътуването до Палермо. Трябва да направим всичко възможно, да продължаваме да печелим точки до края", допълни наставникът на Интер.

 

  Сподели
101