Ювентус - Милан: Бианконерите са по-близо до успеха


Н. Гавазов

Ювентус - Милан: Бианконерите са по-близо до успеха

Ювентус - Милан
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 21.04.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Италия очаква най-важния мач на 33-я кръг на Серия А. Ювентус и Милан през миналата година устроиха помежду си забележителна шампионска гонитба, победител в която станаха "бианконерите". През сегашния сезон "росонерите" постигнаха доста спорен успех на "Сан Сиро" при много противоречиво съдийство, а сега, шест кръга преди края на първенството в Серия А турнирното положение на двата противника в никакъв случай не може да се определи като съперничещо. Ювентус стабилно заема първото място в класирането, докато Милан има прозрачни шансове да измести Наполи от второто място.

Миналата седмица Ювентус победи като гост Лацио и с играта си "бианконерите" показаха, че са забравили отпадането си от Шампионска лига. В герой на мача се превърна Артуро Видал, който оформи дубъл, а трите токи на "Олимпико" позволиха на торинци да увеличат преднината си от втория Наполи.

Плановете на Милан да повтори миналогодишния си резултат в Серия А бяха осуетени от двете равенства срещу Фиорентина и отбора на Валтер Мадзари, като и в двете срещи "росонерите" повеждаха в резултата, но в крайна сметка позволиха на съперниците си да изравнят. В момента Милан се намира на четири точки от Наполи, но хората на Алегри по-добре би следвало да поглеждат назад, тъй като Фиорентина намали дистанцията и сега се намира само на четири точки.

Анелка, Киелини, Джовинко и Пепе са контузени от Ювентус, като за обезпокояващо може да се сита само отсъствието на Джорджо, който ще бъде заменен от Пелусо или Касерас - тук решението ще е изцяло на Конте. Относно тактическата постройка, наставникът вероятно ще се спре на 3-5-1-1 с Вучинич отпред и Маркизио зад черногореца.

Масимилиано Алегри няма да може да използва Фламини и Балотели, които изтърпяват дисквалификация, както и контузения Де Йонг. Марио се прояви в мача с Фиорентина и днес ще бъде заменен от Нианг. Относно полузащитника, неговото наказание е свързано с поведението му в двубоя против Наполи, така че на десния фланг на полузащитата като титуляр ще започне Амброзини.

В предишни години това беше мачът за титлата. Сега това не е така, но зарядът си остава, а преди два дни Галиани побърза да повдигне духа на своите футболисти: "24 кръга се движим в крак с Ювентус. Ако не беше стартовия провал в размер на 15 точково изоставане... Смятам, че през следващата година нашите отбори ще бъдат главните претенденти за титлата".

Предполага се, че домакините ще се опитат да овладеят инициативата от самото начало и да установят надмощие в средата на терена. Милан вероятно ще започне двубоя по-внимателно и не както срещу Фиорентина и Наполи. "Росонерите" ще дадат истинска битка на съперника си в средата на терена и ще чакат своя шанс чрез някоя бърза комбинация, което означава, че "бианконерите" трябва да бъдат по-внимателни и да не забравят своя гръб когато атакуват. Относно това кой ще бъде победител в мача, по-близо до успеха е Ювентус - торинци изглеждат по-опитния отбор, а допълнително предимство ще бъде подкрепата на трибуните.

Прогноза за: Ювентус - Милан 2:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

30 март Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
02 април Байерн Мюнхен - Ювентус 2:0 (Шампионска лига)
06 април Ювентус - Пескара 2:1 (Серия А)
10 април Ювентус - Байерн Мюнхен 0:2 (Шампионска лига)
15 април Лацио - Ювентус 0:2 (Серия А)

Милан:

17 март Милан - Палермо 2:0 (Серия А)
22 март Милан - Сион 6:0 (Приятелска среща)
30 март Киево - Милан 0:1 (Серия А)
07 април Фиорентина - Милан 2:2 (Серия А)
14 април Милан - Наполи 1:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Милан

168 срещи
60 победи за Ювентус
58 равенства
50 победи за Милан
Голова Разлика: 243:222 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.72
Равен - 3.60
Милан - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.72
Равен - 3.60
Милан - 4.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157