Интер ще се опита да прекъсне лошата си серия


Н. Гавазов

Интер ще се опита да прекъсне лошата си серия

Интер - Парма
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 21.04.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Със загубата в Парма за Интер започна "най-интересното" през сегашния сезон. Именно колективът на Роберто Донадони разкри секрета, след което Страмачони и компания започнаха да се движат в таблицата за класиране в посока към екватора. Пет месеца по-късно, в средата на тази седмица и в навечерието на поредната среща с "дуковете", "нерадзурите" загубиха своя последен шанс да спечелят някакъв трофей: в полуфинала за Купата на Италия Интер отстъпи на Рома и отпадна от борбата. Преди това трябва да кажем, че шампиона на Европа през 2010 година има само една победа в последните си пет мача. В останалите срещи Интер не успя да спечели нищо и миланци в момента се намират на седмо място в класирането, на девет точки от третия Милан - ако трябва да бъдем искрени, с този състав Интер няма как да догони "росонерите".

Което италианско издание да вземете, най-обсъжданата тема е тази с бъдещия наследник на Страмачони. Това продължава и днес, независимо от изявлението на Масимо Морати, че застава зад своя треньор, независимо от факта, че Интер ще отиде на американското си турне със Страмачони и независимо от това, че Страмачони намекна, че вече е запознат с бъдещите нови попълнения.

Относно Парма, този повече от симпатичен отбор бе попаднал в нещо като мини-криза: в продължение на два месеца "дуковете" записаха три равенства и пет загуби, но победата над Торино на 10 март и последвалите резултати показаха, че лошия период е преодолян. Шест кръга преди края на сезона в Серия А Парма се намира на 11-то място в класирането, далеч от опасната зона и още по-далеч от местата, даващи право на участие в евротурнирите. Въпреки това, треньорът Донадони изрично подчерта, че отборът ще гони по-високо класиране.

Една от причините за лошия сезон на Интер е лавината от контузени играчи, която извади от строя 1/3-та от отбора! В момента 13 футболисти се намират в лазарета, като последните, които се контузиха са Естебан Кабиасо и Фреди Гуарин. В момента Страмачони не може да разчита на Милито, Паласио, Мудингай, Касано, Нагатомо, Оби, Киву, Мбай, Станкович и Гаргано. Това ще принуди треньора да използва схема 3-5-1-1 с Бенаси в средата на терена и Роки на върха на атаката. Другият вариант е Шелото да отиде отдясно, а Санети да заеме място в средата на терена.

Парма също има своите кадрови проблеми, макар че те не са в такива мащаби както при Интер. Контузени са Биябияни, Сантакроче, Паладино, Марига и Макехен. Палета пък изтърпява наказание. Отсъствието на Джонатан ще накара Донадони да изостави схемата с трима в атака и да използва 3-5-2, като Роси ще застане на десния край на полузащитата.

Последните пет мача между тези два отбора завършиха с три победи за Парма. В същото време последният успех на "дуковете" извън дома е от декември. Интер пък загуби последните си три домакински мача. Всичко това показва колко непредвидима е утрешната среща, в която може да се получи всякакъв резултат. И все пак, дали топлите думи на Морати и увереността на Страмачони в бъдещето няма да изстискат последните капки бензин от резервоара и малкото оцелели "нерадзури" да си отмъстят за ноемврийското поражение? Това ще разберем утре.

Прогноза за: Интер - Парма 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

30 март Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
03 април Сампдория - Интер 0:2 (Серия А)
07 април Интер - Аталанта 3:4 (Серия А)
14 април Каляри - Интер 2:0 (Серия А)
17 април Интер - Рома 2:3 (Купа на Италия)

Парма:

10 март Парма - Торино 4:1 (Серия А)
17 март Рома - Парма 2:0 (Серия А)
30 март Парма - Пескара 3:0 (Серия А)
07 април Сиена - Парма 0:0 (Серия А)
14 април Парма - Удинезе 0:3 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Парма

45 срещи
18 победи за Интер
13 равенства
14 победи за Парма
Голова Разлика: 63:53 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.90
Равен - 3.40
Парма - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 2.05
Равен - 3.40
Парма - 3.35

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140