Страмачони: Морати иска да върне величието на Интер


Н. Гавазов

Страмачони: Морати иска да върне величието на Интер

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони заяви, че има пълната подкрепа на ръководството на клуба и лично на президента Масимо Морати, с което отговори на спекулациите за уволнението си след края на сезона.

"Президентът Морати иска да отново да върне старото величие на Интер. Всеки път, когато говоря с него, мога да видя този глад. Той е неотлъчно с нас, подкрепя ни и работи със своите сътрудници, за да изгради нещо важно за следващия сезон", заяви коментира Страмачони.

"Никога не се чувствам сам, защото Морати винаги стои зад нас. А това означава, че процесът на изграждане на отбора ще е дълъг, но стабилен. Директорите винаги присъстват на тренировките", каза още наставникът на "нерадзурите".

"Има проблем с това, как ме изобразяват в пресата. След победата над Наполи ме определиха като "Специалния", а сега всички говорят, че аз съм недостоен да ръководя отбор от Серия В. Във всеки случай, както каза президента, на 20 май ще разберете какво бъдеще очаква Интер. Но след година работа начело на отбора, аз съм убеден, че задачата да ръководя Интер е по възможностите ми. Ние заложихме отличен фундамент за бъдещето. Говорейки това, имам предвид и играчите, които ще дойдат тук. Разбира се, за тях вие не знаете нищо", завърши Страмачони.

 

  Сподели
117