Алегри: Ако загубим, Наполи решава въпроса с второто място


Н. Гавазов

Алегри: Ако загубим, Наполи решава въпроса с второто място

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри сподели очакванията си от срещата от 32-я кръг на Серия А против Наполи. Тази вечер двата тима ще излязат един срещу друг на "Сан Сиро" и ако "росонерите" искат да финишират на второто място в класирането, те нямат друга алтернатива освен победата, тъй като изостават с четири точки от своя съперник.

"Балотели е футболист, който играе образцово, но ще се наложи да минем без него. Пацини има 13 гола в Серия А. Той е истински професионалист, на него винаги може да разчиташ. Джампаоло винаги е готов на жертви, за да се намира на разположение на треньора", каза Алегри.

"Това ще бъде тежък мач. Наполи има много класни изпълнители в атака и полузащита. Неаполитанците ни водят с четири точки имат възможност да решат въпроса с второто място. В случай на равенство или победа всичко ще е възможно. Ще се постараем да победим и да завоюваме второто място, но трябва да следим баланса в играта, защото Наполи е много добър на контраатаки", допълни наставникът на Милан.

 

  Сподели
154