Каляри - Интер: Без победител


Н. Гавазов

Каляри - Интер: Без победител

Каляри - Интер
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Историята с неотсъдената дузпа във вратата на съперника на Интер вече се превърна в истинска истерия в Италия. Средствата за масова информация продължават да дискутират темата - седмица след мача с Аталанта, шест дни след римското дерби и три дни след загубата на Ювентус от Байерн Мюнхен. Дали горещите италиански медии подкрепят Масимо Морати ли се присмиват на президента на миланския тим - това всеки може да го тълкува както си поиска. Но на самия отбор никак не е до смях, защото второ поредно поражение може да изпрати "нерадзурите" след Рома, който в този кръг играе срещу аутсайдера Торино.

"Не вярвам в добросъвестността на арбитрите, които отказват да дадат дузпа срещу съперниците на Интер. За мен всичко е очевидно", това бяха изявленията на Морати цяла седмица, а дисциплинарната комисия на италианския футбол реши да се намеси и в четвъртък предупреди президента, че подобни изявления поставят под съмнение работата на официалните лица и са недопустими. В интерес на истината, босът е прав в едно - Интер бе ощетен, а тази несправедливост дойде веднага след тази в мача с Ювентус.

Каляри не се безпокои от работата на съдиите, но отборът има проблем. Както каза Даниеле Конти: "Позорно е, че Каляри няма възможност да провежда домашните си срещи на родния си стадион в присъствието на феновете. От всички тези решения страдат запалянковците". След последен опит тимът да играе на родна земя, най-после бе взето решение, че Каляри ще трябва да доиграе сезона в Триест. Хиляда километра пътуване до "Нерео Роко" и хиляда връщане биха отказали и най-запалените тифози, така че сардинци ще разчитат при "домакинството" си на именития съперник на местните любители на футбола. Другият проблем за островитяните е арестуването на президента Масимо Челино и Борда, който от месец се намира в оставка. Иначе в шампионата на Серия А Каляри се представя много добре, редувайки победи с равенства, а това задържа "рособлу" в средата на таблицата за класиране, на цели 12 точки от опасната зона. Друго впечатляващо е, че през 2013 година "бездомниците" нямат загуба в домакинските си мачове - сега остава да видим, дали тази тенденция ще се запази в утрешната среща с Интер.

На Каляри няма да могат да помогнат контузените Писано и Аврамов, както и наказания Раджа Найнголан. Вероятно Кабрера ще замени Раджа, а Перико ще играе на десния фланг на защитата на островитяните.

Що се отнася до Интер, там нещата не са никак добре по отношение на кадрите. Не стига, че формата на Ранокия и Жуан се влоши, което удари по отбранителните способности на отбора, но "нерадзурите" останаха без нападатели, след като Милито, Паласио и Касано се контузиха. Така Страмачони ще се принуди да постави на върха на атаката Роки и атакуващият полузащитник Рикардо Алварес. В лазарета се намират още Мудингай, Кастелаци, Оби, Киву и Станкович, Шелото е наказан. Нагатомо се завърна към тренировки, но не е ясно дали ще започне мача.

Мачът ще се играе в Триест, което означава една дълга екскурзия за островитяните и присъствието на повече фенове от Милано. При по-различна ситуация спокойно бихме се доверили на Каляри, но при това положение не може да бъдем напълно сигурни в успеха на сардинците, макар че противникът им е сполетян от сериозна кадрова криза. Това би трябвало да ни накара да бъдем внимателни по отношение на нашите прогнози за този мач, който може да завърши при всякакъв резултат.

Прогноза за: Каляри - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Каляри:

03 март Болоня - Каляри 3:0 (Серия А)
10 март Каляри - Сампдория 3:1 (Серия А)
17 март Сиена - Каляри 0:0 (Серия А)
30 март Каляри - Фиорентина 2:1 (Серия А)
07 април Катаня - Каляри 0:0 (Серия А)

Интер:

10 март Интер - Болоня 0:1 (Серия А)
14 март Интер - Тотнъм 4:1 сл. прод. (Лига Европа)
30 март Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
03 април Сампдория - Интер 0:2 (Серия А)
07 април Интер - Аталанта 3:4 (Серия А)

Досегашни срещи:

Каляри - Интер

71 срещи
11 победи за Каляри
26 равенства
34 победи за Интер
Голова Разлика: 119:69 за Интер

Коефициенти от bet365:
Каляри - 2.80
Равен - 3.30
Интер - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 2.88
Равен - 3.25
Интер - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142