Рома и Лацио не се победиха в дербито на Рим (видео)


В. Мухарски

Рома и Лацио не се победиха в дербито на Рим (видео)

Рома и Лацио не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в дербито на 31-ия кръг на Серия А. В 16-ата минута "орлите" откриха резултата, след като Ернанес получи пас от Лулич и необезпокояван си нагласи топката и стреля от около 20 метра в горния ляв ъгъл на вратата пазена от Стекеленбург - 0:1.

Малко по-късно бразилецът можеше да вкара и втори гол, но Торосидис изби удара му. До края на първата част, близо до гол за "вълците" бе Тоти, но стражът на Лацио успя да избие удара му и да запази аванса на своя отбор на почивката.

В 48-ата минута съдията отсъди дузпа в полза на Лацио за игра с ръка на Маркиньос в наказателното поле. Решението бе спорно, а Ернанес стреля от бялата точка, но топката излезе в аут и Лацио пропусна да удвои преднината си. В 56-ата минута Пянич бе фаулиран в наказателното поле от Ернанес и реферът отсъди дузпа и за Рома. Капитанът Тоти не сбърка и изравни резултата. В 69-ата минута Джузепе Биава получи втори жълт картон и остави отбора си с човек по-малко. До края на мача Рома създадоха доста положения, но нов гол така и не падна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144