Морати: Моуриньо не може да се върне в Интер


Н. Гавазов

Морати: Моуриньо не може да се върне в Интер

Президентът на Милан Масимо Морати заяви, че той все още разговаря с Жозе Моуриньо и отношенията между двамата са прекрасни, но босът предупреди също така, че в момента условията не са подходящи за завръщането на португалския специалист. Както е известно, тази седмица бъдещето на наставника на Реал Мадрид отново стана обект на спекулации, след като в понеделник Жозе призна, че е емоционално свързан с Интер и Челси.

Италианските медии видяха в това изказване стъпка към Интер, докато английските вестници го изтълкуваха като отваряне на вратата на Челси.

"Разменихме някои текстови съобщения. Разбира се, неговата лоялност и любов към Интер са приятни. Но в момента условията за неговото завръщане не са подходящи и не сме обсъждали евентуален проект с него", заяви Морати.

Президентът беше попитан и дали Страмачони ще остане на поста си.

"Мисля, че да. Знаехме, че това ще е трудна година за него, но аз искам да го подкрепя и смятам, че той събра ценен опит за бъдещето. Балотели? Все още имаме голямо уважение към него. Знаехме, че не може да си го върнем след заминаването му в Манчестър Сити, но той се разви много и ние се радваме за това", каза босът на Интер.

 

  Сподели
160