Савич посъветва Йоветич да избере Манчестър Сити


Н. Гавазов

Савич посъветва Йоветич да избере Манчестър Сити

Бившият защитник на Манчестър Сити Стефан Савич посъветва своя съотборник в националния отбор на Черна гора и Фиорентина нападателя Стеван Йоветич да продължи кариерата си в лагера на „гражданите". Както е известно, 22-годишният голмайстор на „виолетовите" внимателно е следен от няколко топ клуба в Европа, включително Арсенал и Сити, и Савич, чиято кариера не се разви по най-добрия начин на „Етихад Стейдиъм", съветва Йоветич да избере именно английския шампион.

„Йоветич е способен да играе за някой топ отбор. Надявам се, че точно така ще бъде, защото той е един от моите най-добри приятели. Аз го съветвам да избере Сити. Това е растящ отбор, един от най-добрите отбори в Европа. Те ще печелят трофеи и ще играят всеки сезон в Шампионска лига", заяви Савич.

„Не ми беше лесно там, защото отидох веднага от сръбския шампионат. Спечелух шампионската титла, но след първия сезон веднага си дадох сметка, че за да прогресирам, трябва редовно да играя. Заради това напуснах Сити. Ситуацията със Стеван е различна. Зад гърба си има пет години опит. Той е способен да играе и да си взаимодейства с Агуеро или Тевес", каза още бранителят.

 

  Сподели
138