Милан - Палермо: След пътуването до Барселона


Н. Гавазов

Милан - Палермо: След пътуването до Барселона

Милан - Палермо
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 17.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Стефано Перуцо

Поражението, което сполетя Милан в Барселона няма как да бъде забравено още дълго време. Заминавайки за Каталуния с преимущество от два гола, „росонерите" разчитаха да се класират за четвъртфиналите на Шампионска лига и ако трябва да бъдем честни, това можеше да се случи при положение, че Нианг не бе уцелил гредата на домакините в края на първото полувреме. Това не се случи, а италианците получиха общо четири гола. Освен умората, миланци ще изпитват срещу гордите сицилианци и психологическа недоказаност от представянето си в Шампионска лига.

Най-добрият нападател на „росонерите" през този сезон Ел Шаарави заяви вече, че успех за отбора му ще бъде второто място в Серия А. В тази връзка ще кажем, че дистанцията от втория Наполи е само две точки, а Стефан определи оставащите срещи до края като „десетте финала". А това означава само едно - срещу сицилианците ще се търсят трите точки.

Палермо се намира в объркана и отчаяна ситуация. Безумията на президента Дзампарини очевидно нямат край и тази седмица станахме свидетели на поредната треньорска смяна, като промените в това отношение от началото на сезона са в следната последователност: Санино, Гасперини, Малесани, Гасперини, Санино! Уволнението на последния наставник дойде след домакинска загуба от конкурента Сиена, което отбеляза една лоша серия от 14 мача без победа и само четири спечелени точки в последните шест двубоя. Това всъщност обяснява, защо Палермо е последен, на пет пункта от спасителния бряг.

Констант от домакините е наказан, така че вероятно Де Шилио ще заеме мястото му в левия край на защитата. Останалите отсъстващи са Де Йонг и Пацини, които лекуват контузии. Балотели ще започне отпред, а Боатенг вероятно на мястото на Нианг.

Както съобщихме по-рано днес, Ернандес, Мантовани, Барето и Досена от Палермо няма да могат да вземат участие в утрешния мач. Тук някъде свършват яснотите около отбора, защото след толкова много треньорски смени, вече никой не знае с каква схема на игра и с какъв състав ще излезе Санино. Може само да предполагаме, че схемата на игра ще е 3-5-2 с Миколи и Дибала отпред и Донати в средата на терена.

Домакините вероятно ще се опитат да установят надмощие от самото начало и рядко да предоставят топката на своя противник. Колкото и да са изморени „росонерите" във физически и психически смисъл, класата им е много по-голяма от тази на Палермо, така че най-вероятно домакините ще постигнат успех и ще вземат трите точки.

Прогноза за: Милан - Палермо 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

20 февруари Милан - Барселона 2:0 (Шампионска лига)
24 февруари Интер - Милан 1:1 (Серия А)
02 март Милан - Лацио 3:0 (Серия А)
08 март Дженоа - Милан 0:2 (Серия А)
12 март Барселона - Милан 4:0 (Шампионска лига)

Палермо:

10 февруари Палермо - Пескара 1:1 (Серия А)
16 февруари Киево - Палермо 1:1 (Серия А)
23 февруари Палермо - Дженоа 0:0 (Серия А)
03 март Торино - Палермо 0:0 (Серия А)
10 март Палермо - Сиена 1:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Палермо

57 срещи
33 победи за Милан
11 равенства
13 победи за Палермо
Голова Разлика: 98:46 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.28
Равен - 5.25
Палермо - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.26
Равен - 5.50
Палермо - 11.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167