Страмачони: Благодаря на Морати за доверието


Н. Гавазов

Страмачони: Благодаря на Морати за доверието

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони след домакинската загуба от Болоня в рамките на 28-я кръг на Серия А, заяви че „нерадзурите" все още имат шансове да попаднат в Шампионска лига. Както е известно, миланският гранд претърпя изненадващо поражение с 0:1 на „Сан Сиро", което остави тима на пето място в класирането и на четири точки от третия Милан.

„Преживяваме не от най-добрите си времена, но другите отбори също имат проблеми. Нивото на конкуренцията е огромно и всеки може да открадне точки от другия. Заради травма загубихме Рики Алварес, но като цяло съставът беше този, който игра в Катания и вкара там три гола", заяви Страмачони.

„Както всички, аз също допускам грешки. Благодарен съм на президента за това, че той продължава да ми вярва, но аз искам да му се отплатя с резултати. Сега не ни е леко, затова е важно контузените футболисти да се завърнат в строя възможно най-бързо. Виждам, че много отбори засичат, така че смятам, че все още може да се преборим за място в Шампионска лига", каза още наставникът на Интер.

 

  Сподели
81