Ювентус - Катания: Фаворитът е един


Н. Гавазов

Ювентус - Катания: Фаворитът е един

Ювентус - Катания
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 10.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Джанокаро

Ювентус успя да оцелее през февруари - оцелее, защото през втория месец на годината „бианконерите" имаха тежка програма, която освен, че ги противопостави на Фиорентина, Рома и Селтик в Шампионска лига, „Старата дама" имаше пътуване до бърлогата на прекия конкурент за титлата Наполи. Торинци обаче оцеляха, завършвайки 1:1 с „партенопеите" и по този начин хората на Антонио Конте запазиха преднината си от шест точки пред своя преследвач, което беше програмата минимум за тези последни 30 дни.

Катания от средата на януари до края на февруари имаше един плодотворен месец, по време на който „слоновете" записаха пет победи в седем мача и изненадващо за мнозина се озоваха в топ 6. Мачът с Интер обаче поставяше началото на една поредица от четири мача против Юве, Уднезе и Лацио, по време на която островитяните трябваше да докажат способни ли са да претендират за място в евротурнирите - евентуален домакински успех срещу Интер изпращаше хората на Маран преди „нерадзурите" в класирането. За съжаление мачът срещу миланци показа неопитността на сицилианци - аванса от 2:0 не само беше загубен, но се стигна до пълен обрат в мача, който засега оставя отбора на осмо място в класирането.

В лазарета на Ювентус се намират Бендтнер, Анелка, Пепе, Де Чели и Ксерас, а Видал изтърпява наказание, което означава, че Погба ще запази мястото си в халфовата линия, а Маркизио ще се завърне в стартовата единадесеторка.

Бариентос, Бергесио и Капуано са контузени от Катания, а Легроталие е наказан, което е огромен проблем за Маран, защото това са ключови играчи, с много богат опит. На практика това ще принуди Маран за втора поредна седмица да премине към схема 3-5-2 с Алварес и Маркезе на фланга.

Вероятно Ювентус ще контролира мача от самото начало. С три победи Катания не е толкова убедителен навън, но характерът на сицилианци е такъв, че те се борят до последно и не се предават, което означава, че торинци трябва да бъдат много внимателни по отношение на своя съперник. Все пак логиката сочи, че ако трябва да се доверим на един отбор, това ще е Ювентус.

Прогноза за: Ювентус - Катания 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

12 февруари Селтик - Ювентус 0:3 (Шампионска лига)
16 февруари Рома - Ювентус 1:0 (Серия А)
24 февруари Ювентус - Сиена 3:0 (Серия А)
01 март Наполи - Ювентус 1:1 (Серия А)
06 март Ювентус - Селтик 2:0 (Шампионска лига)

Катания:

02 февруари Наполи - Катания 2:0 (Серия А)
10 февруари Аталанта - Катания 0:0 (Серия А)
17 февруари Катания - Болоня 1:0 (Серия А)
24 февруари Парма - Катания 1:2 (Серия А)
03 март Катания - Интер 2:3 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Катания

31 срещи
17 победи за Ювентус
9 равенства
5 победи за Катания
Голова Разлика: 58:30 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.28
Равен - 5.25
Катания - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.28
Равен - 5.00
Катания - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237