Киелини: Всичко е наред с Кавани


Н. Гавазов

Киелини: Всичко е наред с Кавани

Джорджо Киелини разкри, че не изпитва лоши чувства след неговата битка с Единсон Кавани. Както е известно, двойката непрекъснато водеше яростна битка по време на равенството 1:1 между Ювентус и Наполи на „Сан Паоло" в петък вечер. Бранителят беше забелязан да дърпа косата на Кавани, а уругваецът реагира с удар в лицето на Киелини, разминавайки се само с жълт картон.

„Борбата с Кавани? След мача разговаряхме. Всичко е нормално. Да, в продължение на 90 минути се борехме, но след последния съдийски сигнал всичко завърши", заяви Киелини.

„Това беше много важен мач, но не и решаващ. Още един път показахме, че искаме да спечелим Скудетото и заслужаваме да завършим в челото на таблицата за класиране. Не играхме зле и се надявахме да победим. Но равенството като цяло е справедлив резултат", заяви Киелини след снощния мач.

„Моето състояние? Изпитвам още болка, но искам да благодаря на медицинския ни щаб, който всеки ден работеше, включително и вечер в моя дом. Това ми позволи да изляза на терена", каза още бранителят.

 

  Сподели
117