Мадзари: Заслужавахме победата


Н. Гавазов

Мадзари: Заслужавахме победата

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари е категоричен, че неговият отбор е имал много повече голови положения и е заслужавал да победи Ювентус в срещата между двата отбора снощи. Както е известно, „Сан Паоло" стана свидетел на вълнуващ двубой, който премина на един дъх, завършвайки обаче без победител - Киелини откри в началото на срещата, а малко преди почивката Инлер със страхотен удар оформи крайното 1:1.

„Мисля, че заслужавахме трите точки. Създадохме повече голови положения от нашия съперник. Няма страшно. Но е жалко, че се получи такъв резултат", заяви Мадзари за Sky Italia.

„Винаги, във всеки мач търсим победата. Вършим нещо феноменално и ще се опитаме да го правим. Създадохме повече положения от съперника, но не ни провървя. Доказателството е Джемаили. Не виждам Ювентус да ни е превъзхождал през първото полувреме. Имаха предимство през първите 20 минути. Пандев и Хамшик имаха положения за гол, а от тях само Вучинич. След това не видях опасни ситуации пред нашата врата. Ако имахме малко късмет, щяхме да постигнем голяма победа", каза още наставникът на Наполи.

 

  Сподели
132