Конте: Всеки следващ мач ще е по-труден


Н. Гавазов

Конте: Всеки следващ мач ще е по-труден

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте даде своя коментар относно срещата с Наполи, която е част от 27-я кръг на Серия А. Както е известно, двата тима сътвориха един вълнуващ спектакъл, който завърши без победител - Киелини откри в самото начало на двубоя след грешка на Бритос, а малко преди почивката Инлер с далечен удар постави на колене Буфон.

„Отчитайки хода на играта през първото полувреме, ние можехме да победим и да оставим Наполи далече назад. Това не се случи, но показахме характер, независимо от огнената атмосфера на стадиона. Искам да похваля играчите за това", заяви Конте за Sky Italia.

„Трябва да останем спокойни. Пред нас има още 11мача, затова ни предстои още много работа, за да запазим първото място. Скудетото все още е далече от математическа гледна точка, хубаво е, че имаме 6 точки преднина, но остава да се разиграят още 33. Недейте забравяме, че програмата ни е много тежка - Милан, Интер и откритието на сезона Катания ни очакват и ще искат да ни победят. Убеден съм, че всеки следващ мач ще е по-труден. Няма време за отпускане", допълни наставникът на Ювентус.

 

  Сподели
129