Морати е зашеметен от Ханданович


Н. Гавазов

Морати е зашеметен от Ханданович

Президентът на Интер Масимо Морати призна, че е изненадан от това, колко добър вратар е Самир Ханданович. Словенският национал се премести на „Сан Сиро" през лятото от Удинезе и веднага се превърна в основен страж на „нерадзурите". В снощния мач против Милан Самир също демонстрира класа, извършвайки няколко блестящи спасявания, което позволи на отбора му да завърши срещата не победен.

„Ако трябва да бъда честен, той се представя над очакванията", заяви Морати след равенството 1:1 с „росонерите".

„Понякога прави невероятни спасявания - това се видя и снощи. Доволни сме от него и вярвам, че той също е доволен от нас", каза още президентът на Интер.

Милан причини някои трудности на Интер снощи, особено през първата част, но след почивката „нерадзурите" намериха сили да отвърнат на удара, което им осигури едната точка.

„Не смятам, че Милан е играл през този сезон така, както го направи снощи. Бяха много бързи, но ние се върнахме в мача през второто полувреме. Страмачони? Той се справя много добре с работата си. Той и играчите се представиха много добре в един мач, който в психологически план започна зле за нас", завършва Морати.

 

  Сподели
96