Берлускони призна как е свалил цената на Балотели


Н. Гавазов

Берлускони призна как е свалил цената на Балотели

Президентът на Милан Силвио Берлускони призна, че е нарекъл Марио Балотели „гнила ябълка", като част от стратегията да свали цената на нападателя. Както е известно, през януари босът влезе в заглавията на вестниците, когато публично заяви, че Балотели не е от този тип хора, които са добре дошли в съблекалнята на „росонерите".

„Това е стратегия, която предприех по съвет на Адриано Галиани, за да намалим цената на Балотели. Днес говорех много за Боан Къркич и Галиани веднага ме срита под масата. Той е прав да държи под око за тези неща", призна Берлускони.

Бившият министър-председател, чиято партия участва в избори този уикенд, коментира и заявленията на ултрасите на Интер, че ще дадат воля на емоциите си по отношение на Балотели.

„Би било абсурдно и нецивилизовано да се отправят расистки възгласи по отношение на него, още повече, че той е италианец. Ние също така трябва да променим законодателството си, за да помогнем на хората да получават гражданство, когато те живеят и работят тук легално", каза още президентът на Милан.

 

  Сподели
113