Сампдория препъна Наполи в Неапол (видео)


В. Мухарски

Сампдория препъна Наполи в Неапол (видео)

Наполи стигна само до 0:0 при домакинството си на Сампдория в срещата от 25-ия кръг на Серия А. В герой се превърна стражът на гостите Серхио Ромеро, който спаси многобройните опити на "небесносините" да превземат вратата му.

В 7-ата минута Едисон Кавани падна в наказателното поле на гостите, но главният рефер даде знак играта да продължи. Шест по-късно уругваецът бе изведен на чиста позиция от Лоренцо Инсиние, но ударът му бе спасен. В 32-ата минута Мауро Ичарди се възползва от неразчетено излизане на Морган Де Санктис, но ударът му с глава срещна напречната греда.

След почивката неополитанци продължиха да търсят гола. В 57-ата минута Пабло Армеро се справи с отбраната на Сампдория, но последвалият му изстрел мина покрай вратата. Пропуски направиха още Паоло Канаваро, Уго Кампаняро и Марек Хамшик, както и Единсон Кавани. В крайна сметка възпитаниците на Мадзари не успяха да отбележат във втори пореден мач.

Двата тима поделиха по една точка, с която Наполи останаха втори, на 4 точки от лидера Ювентус. Сампдория е 12-ти с 29 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139