Интер - Киево: Нерадзурите ще сложат край на лошата серия


Н. Гавазов

Интер - Киево: Нерадзурите ще сложат край на лошата серия

Интер - Киево
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 10.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Глупаво е да поставим под съмнение факта, че Интер се намира в криза. „Нерадзурите" не бягат, създават малко положения за гол, които на всичкото отгоре не успяват да реализират, а срещу аутсайдерите се затрудняват. Така в последните си два мача Интер загуби пет точки и вместо да се намира на трето място в класирането, колективът на Страмачони се смъкна на пето, позволявайки на своя кръвен брат Милан да го задмине.

Киево в миналия кръг даде голям отпор на Ювентус, но в крайна сметка загуби, след като гостите от Торино поведоха през първото полувреме. Във Верона иначе продължават да си задават въпроса, как бе победен Лацио в Рим преди две седмици и на този въпрос изглежда, че не може да отговори и самият Корини, но по-важното е, че трите точки изпратиха „магаретата" в средата на таблицата на осем пункта от опасната зона.

Интер излиза без контузените Самуел, Мудингай и Кастелаци, както и без наказаните Гуарин и Киву. Станкович поднови тренировки. Добрата новина е завръщането на легионерите, както и на Диего Милито. По информация на италианските колеги, не е изключени утре Страмачони да изостави схемата 3-5-2 и да използва игра с четирима бранители (досега без успех за „нерадзурите").

Гостите ще пътуват до Милано без контузените Сардо, Адриан и Драме. Фрей отново е на разположения и вероятно Сампириси ще седне на пейката. В средата на терена Ригони ще бъде връзката между защитата и нападението, не е изключено Лука да играе прибран малко по-назад и да изпълнява задачи на опорен полузащитник.

Домакинството срещу Киево идва в много удобен момент за Интер, защото един евентуален успех на „нерадзурите" ще остави миланци в битката за топ 3 и ще ги отдалечи от Фиорентина. Единственото, което се иска от хората на Страмачони е да не бъде подценен Киево - това вече е задача на треньора.

Прогноза за: Интер - Киево 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

15 януари Интер - Болоня 3:2 сл. прод. (Купа на Италия)
20 януари Рома - Интер 1:1 (Серия А)
23 януари Рома - Интер 2:1 (Серия А)
27 януари Интер - Торино 2:2 (Серия А)
03 февруари Сиена - Интер 3:1 (Серия А)

Киево:

06 януари Киево - Аталанта 1:0 (Серия А)
12 януари Болоня - Киево 4:0 (Серия А)
20 януари Киево - Парма 1:1 (Серия А)
26 януари Лацио - Киево 0:1 (Серия А)
03 февруари Киево - Ювентус 1:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Киево

21 срещи
13 победи за Интер
5 равенства
3 победи за Киево
Голова Разлика: 38:22 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.57
Равен - 4.00
Киево - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.60
Равен - 3.50
Киево - 6.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146