Сиена нанесе тежко поражение на Интер (видео)


В. Мухарски

Сиена нанесе тежко поражение на Интер (видео)

Сиена се наложи над Интер с 3:1 като домакин в мач от 23-ия кръг на Серия А. Това бе трети пореден шампионатен двубой без успех за "нерадзурите". За Интер като титуляри започнаха две от новите попълнения – Езикел Скелото и Здравко Кузманович, а пък хърватският талант Матео Ковачич също дебютира, като се появи на почивката.

Иносент Емегара даде преднина на своя тим в 21-вата минута, след като Матео Рубин проби по левия фланг и пусна кълбото успоредно на голлинията към състезателят с швейцарски паспорт, който се разписа за 1:0. 60 секунди по-късно Антонио Касано изравни. Той пробва да центрира, а в крайна сметка топката влетя в мрежата зад Пеголо, без японецът да играе с нея - 1:1.

В 24-тата минута Алесио Сесту отправи великолепен изстрел от границата на наказателно поле и топката попадна в мрежата за 2:1. Десет минути след старта на втората част Алесандро Розина реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Кристиан Киву. Румънецът бе изгонен след намесата си и остави отбора си с човек по-малко. В крайна сметка до нов гол не се стигна и по този начин играчите на Сиена се поздравиха с трите точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137