Милан - Удинезе: Завръщането на Балотели


Н. Гавазов

Милан - Удинезе: Завръщането на Балотели

Милан - Удинезе
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 03.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Милан взриви трансферният пазар на Европа с две сделки през лятото. Тогава от столицата на световната мода в столицата на световната любов отидоха Тиаго Силва и Златан Ибрахимович. Новият хитов трансфер „росонерите" извършиха в последните дни на януари. Скандалният Марио Балотели се завърна в родината.

Ние няма да се поддаваме на масовата психоза с пристигането на СуперМарио и това, че нападението на Милан придоби ирокезки вид, а по-скоро ще кажем, че по имената на своите нападатели, „росонерите" имат най-силната атакуваща линия в Серия А. Остава само да разберем по какъв начин Алегри ще приложи на практика приятелството между Ел Шаарави и Балотели. Иначе Милан спечели десет точки от 12 възможни през новата година и вече е пети, само на шест точки от топ 3 - мястото, което изглеждаше толкова далечно само преди месец.

В Милано пристига обновения Удинезе, който през януари се представи наистина впечатляващо и спечели девет точки от 12 възможни, допускайки само една загуба при гостуването си на Ювентус. Фриулци през този сезон нямат особени амбиции, впрочем треньорът Франческо Гуидолин заяви в края на лятото, че целта е да се запази елитния статут, но никой не му повярва. След 22 изиграни мача Удинезе се намира на девето място и е по-близо до топ 6, отколкото до опасната зона.

Домакините са без Амброзини, Де Йонг и Дидак. Единствената въпросителна е свързана с това, ще започне ли Балотели мача или не. Ако започне - Пацини отива на пейката и обратното.

Удинезе продаде Кода на Парма, освен това Бъркич и Баду са контузени. За сметка на това в строя се завърна Бенатия, който взе участие в Купата на Африка. Муриел ще е първи избор на Гуидолин да води атаката, мястото на Ди Натале също е гарантирано.

Домакините вероятно ще получат добра подкрепа на трибуните и може би „росонерите" ще се опитат да притиснат съперника си от самото начало и да му вкарат гол. От своя страна Удинезе както обикновено ще насити средата на терена с играчи и ще контраатакува. До победата е по-близо Милан, още повече, че е кощунство да си помислим обратното на „Сан Сиро".

Прогноза за: Милан - Удинезе 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

06 януари Милан - Сиена 2:1 (Серия А)
09 януари Ювентус - Милан 2:1 сл. прод. (Купа на Италия)
13 януари Сампдория - Милан 0:0 (Серия А)
20 януари Милан - Болоня 2:1 (Серия А)
27 януари Аталанта - Милан 0:1 (Серия А)

Удинезе:

22 декември Аталанта - Удинезе 1:1 (Серия А)
06 януари Удинезе - Интер 3:0 (Серия А)
13 януари Удинезе - Фиорентина 3:1 (Серия А)
19 януари Ювентус - Удинезе 4:0 (Серия А)
27 януари Удинезе - Сиена 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Удинезе

78 срещи
34 победи за Милан
30 равенства
14 победи за Удинезе
Голова Разлика: 138:80 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.57
Равен - 3.80
Удинезе - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.55
Равен - 3.75
Удинезе - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146