Каляри се подигра с Рома на Олимпико (видео)


В. Мухарски

Каляри се подигра с Рома на Олимпико (видео)

Каляри записа впечатляваща победа като гост на Рома с 4:2 в мач от 23-рия кръг на италианската Серия А. Насред "Олимпико" столичани бяха тотално надиграни от своя противник, като гостите имаха още доста положения за гол, а и нацелиха гредата два пъти.

В 3-ата минута контраатака на Каляри бе подхваната от Конти, който намери Сау, а нападателят стигна до аутлинията и върна към Нианголан, който засече в мрежата от границата на вратарското поле - 0:1. В 35-ата минута "вълците" стигнаха до изравнителен гол, благодарение на звездата на тима Франческо Тоти, който бе точен от фаул - 1:1.

В самото начало на втората част изключителна грешка на вратаря Гойкоечея подари гол на Каляри. Авелар центрира от аутлинията, а Гойкоечея бе съвсем сам и опита да улови, но вместо това изпусна топката и я вкара в собствената врата - 1:2. В 53-ата минута Ибарбо центрира от аутлинията и Сау с глава прати топката под гредата - 1:3.

В 70-ата минута и Тиаго Рибейро нацели греда. В следващата атака гостите стигнаха до нов гол. Сау стреля от границата на наказателното поле, топката разтресе гредата и се върна у Пизано, който сам срещу вратаря бе точен за 1:4. В добавеното време на срещата Ламела намери добре резервата Маркиньо, който бе точен за крайното 2:4.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136