Балотели: Винаги съм искал да играя за Милан


Н. Гавазов

Балотели: Винаги съм искал да играя за Милан

Новото попълнение на Милан Марио Балотели заяви, че за него е мечта да се присъедини към „росонерите". Както е известно, в началото на седмицата Манчестър Сити и италианския вицешампион се разбраха за стойността на трансфера и след като Марио се съгласи да си намали заплатата, сделката стана факт и нападателя се завърна в родината си.

Днес той даде първата си пресконференция, по време на която засегна и темата с неотдавнашното изказване на Силвио Берлускони, че е гнила ябълка.

„Истинска чест е да бъда тук. Винаги съм искал да играя за Милан. Искам да бъда важен играч за този клуб. Да си тук наистина е една мечта, но бих предпочел футболът ми да говори вместо мен. Бих искал по-рано да дойда тук, но важното е, че съм тук сега", заяви Балотели.

„Благодаря на феновете на Манчестър Сити. Те винаги ме подкрепяха. Ще си спомням и тренировките с моите съотборници там, както и мачовете. Останалото няма да ми липсва. Висшата лига е голямо първенство, но сега мисля единствено за това приключение", каза още нападателят.

„Президентът ми се извини за това, че ме нарече „гнила ябълка". Но аз така или иначе не го чух. Както и да е, мечтата ми е да играя тук. Исках това от много време и сега нямам търпение да започна да играя", завърши Балотели.

 

  Сподели
112