Драма в последните минути класира Лацио на финал (видео)


В. Мухарски

Драма в последните минути класира Лацио на финал (видео)

Лацио се класира за финала на турнира за Купата на Италия, след като победи с 2:1 Ювентус в мач-реванш между двата тима. Първата среща в Торино бе завърши при резултат 1:1, но днес на "Олимпико" в Рим "орлите" успяха да се поздравят с успех.

През първата част двата отбора не успяха да си отбележат гол и така всичко най-интересно остана за след почивката. В 53-ата минута Алваро Гонзалес даде аванс на домакините, след като получи добро извеждащо подаване от Кристиан Ледесма и с глава прати топката във вратата на торинци - 1:0.

Срещата вървеше към продължение, след като в първата минута на добавеното време "бианконерите" стигнаха до изравнителен гол чрез Артуро Видал, който се пребори за топката в наказателното поле и между двама бранители на "римляните" я прати в мрежата - 1:1.

Само минута по-късно обаче Серджо Флокари донесе успеха на своя тим, след като се оказа най-съобразителен в наказателното поле, при изпълнение на корнер, и с глава прати топката в мрежата за крайното 2:1.  Другият финалист ще се реши след втората среща между тимовете на Рома и Интер

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
161