Страмачони: Извършихме огромна колективна грешка


Н. Гавазов

Страмачони: Извършихме огромна колективна грешка

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони коментира срещата с Торино в рамките на 22-я кръг на Серия А. Както е известно, двата тима не успяха да се победят и завършиха при резултат 2:2, който остави „нерадзурите" на три точки от зоната, даваща право на участие в Шампионска лига догодина.

„Започнахме добре, непозволявайки на Торино да управлява играта. Но извършихме огромна колективна грешка. В такъв труден мач не е лесно да победиш. Не искам да обвинявам конкретно никого, проблемът е на целия отбор. Гуарин? Той сбърка, но това може да се случи с всеки, в това число и с мен. Да, това беше грешка, но не искам да обвинявам никого", заяви Страмачони след мача.

„Изпуснахме своя шанс, но сме длъжни да похвалим и Торино за добрата им игра. Сега имаме седмица за подготовка за мача със Сиена. Травмите на Киву и Мудингай? Да, там не ни провървя. По-сериозно е положението с Мудингай, но нека почакаме резултатите от тестовете и тогава ще говорим", каза още наставникът на Интер.

Милан изостава от нас на три точки? Това е велик отбор, със своята индивидуалност. Дори да не купят никого през януари, техните цели са да влязат в топ 3", завърши Страмачони.

 

  Сподели
78