Зенит и Милан се договориха за трансфера на Абате


Н. Гавазов

Зенит и Милан се договориха за трансфера на Абате

Зенит и Милан се договориха относно условията за преминаването на Игнасио Абате в шампиона на Русия, съобщи преди малко MediasetSport. Както е известно, вчера единият от агентите на играча - Клаудио Паскуалин намекна, че преговорите между двата клуба отново са започнали, въпреки твърденията на Адриано Галиани миналата седмица, че футболист на Милан няма да бъде продаван през този трансферен прозорец.

Вчера Паскуалин заяви пред Radio Mana Mana, че руският клуб трябва да подобри предложението си по Абате, ако иска да има играча. Това доведе до появата на някои слухове, че може би е стартирал нов кръг от преговори, но темата не получи развитие.

Първите индикации, че нещо се случва дойдоха тази вечер, когато италиански колеги изказаха предположения, че представители на Зенит са започнали директни разговори с 26-годишният италиански национал, който от началото на сезона записа 12 мача за Милан.

По-късно тези съмнения се потвърдиха - MedisetSport съобщи, че другият агент на играча Андреа Д'Амико е кацнал тази вечер в Русия, за да завърши трансфера на Абате. Предполага се, че утре двата клуба ще излязат с официални изявления.

 

  Сподели
96