Конте: Моят отбор заслужаваше повече


Н. Гавазов

Конте: Моят отбор заслужаваше повече

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте коментира първата среща от полуфиналите на Купата на Италия с Лацио, а също така коментира ситуацията с подписването на новия договор с вратаря Джанлуиджи Буфон. Както е известно, двата отбора не се победиха и завършвайки 1:1 оставиха отворена интригата за победителя.

„Жалко, че се получи такъв резултат. Но на мен ми хареса работата, която свърши отбора в една сложна ситуация. Смятам, че заслужавахме повече. И това независимо от изобилието от контузени футболисти", заяви Конте след срещата.

„Има също така няколко момента, които ми се иска да видим отново. Така например, нарушението на Вучинич. Да, съдиите грешат, както по отношение на нас, така и по отношение на противника. Надявам се, че когато това става в наша полза медиите да не ни подлагат на натиска, койот беше преди", допълни наставника на „бианконерите".

„В реванша ще играем своята си игра. Надявам се, че там ще имаме повече късмет. Маркизио трябваше да действа на непривична за себе си позиция. Но той свърши добра работа. Мога само да му кажа „благодаря", както и на останалите момчета. Погба? Той също игра добре", каза още Конте.

„Буфон? Единственото, което мога да кажа е, че съм щастлив, че най-добрият вратар в света ще играе за нас в продължение на много време", завърши специалистът.

  Сподели
250