Берлускони се извини на Балотели


Н. Гавазов

Берлускони се извини на Балотели

Силвио Берлускони отвори вратата за бъдещето на Милан с Марио Балотели и Масимилиано Алегри. Само седмица, с;лед като 76-годишният президент нарече нападателят на Манчестър Сити „развалена ябълка" и изказа предположения, че наставникът на „росонерите" ще напусне в края на сезона, сега бившият министър-председател направи обратен завой в изказванията си.

„Бях цитиран погрешно. Говорех като цяло за нуждата от спокойна и позитивна атмосфера около съблекалнята на Милан. Но, ако съм засегнал Балотели, тогава му се извинявам. Не е имало обидни реплики спрямо него", сподели Берлускони пред Sky Sport.

„Оферта за Балотели? Никога не съм говорил за започване на преговори с него. Галиани и Алегри не са ми казвали, че той е наша цел", допълни ръководителят.

Берлускони бе помолен да коментира и евентуалните продажби или покупки на футболисти този месец.

„Галиани е набелязал някои възможни попълнения, но трябва да побърза, ако иска да ги доведе тук, защото прозорецът ще затвори. Не мога да ви кажа имена, защото цената им веднага ще скочи. Продажбата на Абате в Зенит? Не, няма такова нещо. Той е нашият защитник и е уважаван тук. Играе за националния отбор и искаме да го задържим в Милан", завърши президентът на италианския гранд.

 

  Сподели
105