Сампдория - Милан: Време за реванш


Н. Гавазов

Сампдория - Милан: Време за реванш

Сампдория - Милан
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 13.01.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Делио Роси и Масимилиано Алегри могат да разказват много за тактиката на игра против шампиона на страната. Работата е в това, че по случайно съвпадение двата отбора, които утре вечер ще закрият програмата на 20-я кръг на Серия А се срещнаха с Ювентус в последните дни. Генуезци постигнаха сензационна победа в Торино, при това с човек по-малко и по такъв начин поставиха точка на лошата си серия от три поредни загуби. Успехът на „моряците" ги изкачи на 14-то място в класирането, но в Генуа не могат да са спокойни за мястото си в елита, защото дистанцията от опасната зона е само 4 пункта.

Милан пък в рамките на четвъртфиналите на Купата на Италия отстъпи на шампиона в допълнителното време на мача, но трябва да кажем, че „росонерите" заслужават уважение за играта си и бяха близо до това да постигнат победа. Относно представянето на Милан в Серия А, там хората на Алегри постигнаха много трудна победа срещу Сиена миналата седмица и по този начин се доближиха на пет точки от зоната на евротурнирите.

Поци, Лопес и Мареска са контузени и няма да могат да помогнат на своите, както и наказаният Берарди. Вероятно Де Силвестре ще замести дисквалифицираният футболист.

Милан е без контузените Дидак, Де Йонг, Месба, Мунтари, Йепес и Бонера, а Пацини е наказан. Алегри ще трябва да избира между Ачерби и Де Шилио относно партньорството с Мексес. Последният може да играе като десен или ляв бек и това ще реши Алегри.

Този мач идва в удобен за Милан момент - победата на Сампдория над Ювентус е ясен сигнал към всички, които подценяват „моряците" и предварително ги изпращат в по-долната дивизия. В същото време генуезци събраха самочувствие и ще излязат в добро настроение и висок морал срещу съперника си. Очаква ни оспорван двубой, в който елементът тактическо надиграване между треньорите ще е много важен в спора между утрешните съперници. Милан се „опари" през август, когато претърпя домакинско поражение от Сампдория, така че сега „росонерите" ще бъдат много внимателни и вероятно точно това ще им помогне за успеха. Време е за реванш.

Прогноза за: Сампдория - Милан 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Сампдория:

02 декември Фиорентина - Сампдория 2:2 (Серия А)
10 декември Сампдория - Удинезе 0:2 (Серия А)
16 декември Катаня - Сампдория 3:1 (Серия А)
22 декември Сампдория - Лацио 0:1 (Серия А)
06 януари Ювентус - Сампдория 1:2 (Серия А)

Милан:

13 декември Милан - Реджина 3:0 (Купа на Италия)
16 декември Милан - Пескара 4:1 (Серия А)
22 декември Рома - Милан 4:2 (Серия А)
06 януари Милан - Сиена 2:1 (Серия А)
09 януари Ювентус - Милан 2:1 сл. прод. (Купа на Италия)

Досегашни срещи:

Сампдория - Милан

132 срещи
31 победи за Сампдория
36 равенства
65 победи за Милан
Голова Разлика: 219:128 за Милан

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 3.60
Равен - 3.25
Милан - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 3.50
Равен - 3.20
Милан - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126