Юве излъга Милан в продълженията (видео)


В. Мухарски

Юве излъга Милан в продълженията (видео)

Ювентус победи Милан с 2:1 в в четвъртфинален двубой от турнира за Купата на Италия, който се състоя в Торино. "Старата госпожа" се класира напред благодарение на този успех. В редовното време двата тима завършиха наравно - 1:1 и така всичко се реши в продълженията на мача.

След 6 минути игра Стефан Ел Шаарави откри резултата в полза на "росонерите". Голмайсторът завърши много хубава продължителна атака на "червено-черните" и с прекрасен удар прати топката в мрежата на домакините. Радостта на Милан не бе дълга, тъй като Себастиан Джовинко възстанови равенството в 13-ата минута със неспасяем удар от фаул - 1:1. До края на редовното време до нов гол така и не се стигна.

В 95-ата минута Мирко Вучинич вкара решаващото попадение за Юве, което бе факт благодарение на закъснял шпагат на Филип Мексес, който не успя да изчисти топката - 2:1. В 111-ата минута Вучинич се измъкна добре и стреля, но Амелия спаси сигурен нов гол. Две минути преди края се стигна до две невероятни положения за Милан, при които Сторари се превърна в герой за своя тим, спасявайки вратата си от изравнителен гол. В крайна сметка Юве отстрани Милан от турнира за втора поредна година.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
143