Де Шилио ще играе като централен защитник срещу Сиена


Н. Гавазов

Де Шилио ще играе като централен защитник срещу Сиена

В днешния мач от 19-я кръг на Серия А между Милан и Сиена, старши-треньорът на „росонерите" Масимилиано Алегри ще използва крайният защитник Де Шилио в центъра на отбраната, заради отсъствието на Марио Йепес, Даниеле Бонера, Филип Мексес и Робиньо. Милан приема Сиена на „Сан Сиро" в неделя следобед в първи мач за 2013 година.

Проблемите за Масимилиано Алегри се увеличават, след като Бонера, който се очакваше да играе, закуцука по време на вчерашната тренировка. Той ще се присъедини към отсъстващия заради проблеми с коляното Йепес, а Филип Мексес е наказан.

„Срещу Сиена в центъра на защитата ще играе Де Шилио, който не е централен защитник, но има качествата да поеме тази роля", заяви Алегри.

Джамел Месба и Кристиан Сапата са дългосрочно отсъстващи, а Найджъл Де Йонг е наказан. Робиньо не е включен в отбора, тъй като не тренира редовно.

Ето и групата на Милан за мача със Сиена: Абиати, Амелия, Габриел; Абате, Ачерби, Антонини, Кристанте, Де Шилио; Амброзини, Боатенг, Констант, Емануелсон, Фламини, Монтоливо, Мунтари, Ночерино, Щрасер; Къркич, Ел Шаарави, Нианг и Пацини.

 

  Сподели
99