Агентът на Сарате: Войната с Лацио започва сега


Н. Гавазов

Агентът на Сарате: Войната с Лацио започва сега

Агентът на нападателя на Лацио Мауро Сарате отрече появилите се съобщения за евентуално преминаване на клиента му в турския Фенербахче и даде ултиматум на ръководството на клуба да намали трансферната цена на аржентинеца, която отблъсква потенциалните купувачи.

„Фенербахче? Хората продължават да говорят за клубове, към които той никога няма да се присъедини. Дженоа е добър отбор, но ако отидем направо там и разговаряме с тях, това няма да е интелигентен ход. Отказваме да изпратим Сарате в Генуа, защото после ще се затрудни продажбата му в голям клуб. Не искаме да го даваме и под наем, защото нямаме намерение да се връщаме в Лацио", заяви агент Луис Руци за TMW.

„Трудно се работи с човек като Лотито (Б.ред. президентът на Лацио), който амортизира това бижу. Обикалял съм из цяла Европа и никой не се интересува от неговите цифри. Лотито отлично знае, че Мауро иска да напусне клуба, но той прави всичко възможно да изкара виновен за ситуацията Сарате. Позицията е ясна: или отиваме до края на договора на играча и тогава те да преценят заслужава ли си, или президента да намали заплатата му, така че да разгледаме оферти от отбори по-големи и равни на Лацио. Войната започва сега. Не се боим от Лотито и му даваме пет дни да намали цената. Няма да позволим това да продължи до 31 януари. Във всеки случай трябва да се знае, че където и да отиде Мауро, той ще е обичан от феновете на Лацио", каза още агентът.

 

  Сподели
114