Агент нападна Райола заради Кавани


Н. Гавазов

Агент нападна Райола заради Кавани

Бившият агент на Единсон Кавани се подигра с твърденията на Мино Райола, че нападателят на Наполи ще смени клубната си принадлежност през януари. Както е известно, звездата на „партенопеите" постоянно е свързван със слухове за евентуално напускане на сегашния си клуб, въпреки че от Наполи отричат подобно нещо, а от ръководството обявиха, че откупната цена на нападателя е 65 милиона евро, като целта е да бъде спрян всеки потенциален кандидат за подписа на уругваеца. .

„Засега Кавани ще остане, но аз не мога да съм толкова сигурен през юни. Има клубове, които могат да платят тези пари. Това са Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Челси и Пари Сен Жермен. Вие сте достатъчно интелигентни, за да разберете къде ще играе Кавани през следващия сезон", заяви топ- агентът Мино Райола за Il Mattino, което със сигурност няма да се хареса на ръководството на Наполи.

Агент Клаудио Анелучи, който в момента не представлява интересите на Кавани побърза да атакува своя колега за непрофесионалното му изказване и навика му да коментира различни теми от футболния живот .

„Мислех, че Райола е истински агент, професионалист. Четох какво каза той за Кавани и изглежда, че е магьосник щом може да предсказва бъдещето. Аз не съм свикнал да правя такива неща по отношение на моите клиенти, камо ли на други играчи, с които нямам нищо общо", заяви Анелучи в ефира на Radio Radio.

 

  Сподели
98