Ел Шаарави: Преди година нямаше да повярвам, че ще съм голмайстор на Серия А


Н. Гавазов

Ел Шаарави: Преди година нямаше да повярвам, че ще съм голмайстор на Серия А

Нападателят на Милан Стефан Ел-Шаарави призна, че е изненадан от своята резултатност, а също така отбеляза, че не иска да напусна отбора и вижда своето бъдеще именно на „Сан Сиро". Както е известно, младият италианец с египетски корени се оказа приятната изненада не само за „росонерите", но и за Серия А и с 14 отбелязани гола от началото на сезона е лидер сред голмайсторите в шампионата на Италия.

„Всичко това е толкова неочаквано. Преди година нямаше да повярвам, че ще бъда най-добрият голмайстор в Серия А. Много ми помогна икономическата криза. Младежите на Милан получиха възможност да се проявяват и се възползваха от това. Трябваше ни само малко повече доверие. Не виждам смисъл да се купуват играчи зад граница, когато имаме добри футболисти", заяви Ел Шаарави за La Stampa.

„Искам да продължавам да играя за Милан, аз играя тук от детските си години. Но във футбола няма нищо определено. Мога само да се надявам, че ако постъпи някое примамливо предложение, то в клуба ще направят всичко възможно, за да го отклонят", каза още младият нападател.

 

  Сподели
78