Сагата с Робиньо продължава


Н. Гавазов

Сагата с Робиньо продължава

По всичко изглежда, че сагата около раздялата между Робиньо и Милан придобива размерите на южноамерикански сериал. Както е известно, по-рано стана ясно, че бразилецът иска да прекрати взаимоотношенията си с „росонерите" и да се прибере в родината си. Това доведе до започване на преговори с Фламенго и първоначално се смяташе, че страните са се договорили за трансфер на нападателя, след това обаче в пресата бе съобщено, че бразилския клуб се отказва от сделката, но малко по-късно стана ясно, че Фламенго е предложил 10 милиона евро за Робиньо, което не е било прието от Милан и окончателно бе сложен край на преговорите.

Днес обаче се появиха информации, че нападателя все пак има шанс да се завърне в родината си, но в Сантос. Това потвърди лично вицепрезидента на италианския гранд Адриано Галиани.

„Действително има голяма вероятност Робиньо да бъде продаден на Сантос. Що се отнася до Фламенго, ние не успяхме да се договорим с тях. Не ме питайте поради каква причина, това са конфиденциални разговори. Относно Атлетико Минейро няма нищо. От вас сега научавам, че те се интересуват от Робиньо", заяви Галиани.

 

  Сподели
94