Страмачони: Следващата година ще е много силна за Интер


Н. Гавазов

Страмачони: Следващата година ще е много силна за Интер

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони смята, че 2013 година ще бъде много силна за неговия отбор. В последния си мач за годината „нерадзурите" за малко да загубят от аутсайдера Дженоа на „Сан Сиро", но благодарение на попадението на Камбиасо в 85-та минута миланци се добраха до равенството 1:1.

"Знаехме, че това е труден момент за нас, с много проблеми, някои от които останаха скрити от хората. Макар, че не постигнахме добър резултат, аз все пак искам да отправя комплименти към момчетата. Получихме гол от отбор, който само се защитаваше и сме разочаровани, че не успяхме да стигнем до победата. Естествено, пропускът на Марко Ливая в края на мача бе невероятен, но това е положението. Коледната пауза идва в точния момент", заяви Страмачони.

„Започнахме мача добре и имахме няколко голови възможности, но контузията на Рики Алварес в 30-та минута обърка играта ни. След почивката използвах Кристиан Киву като плеймейкър пред защитата, но Чиро Имобиле ни вкара много хубав гол", каза още наставникът на Интер.

„Сега не искам да говоря за трансфери, а просто искам да похваля играчите, които носят фланелката на Интер. Поставихме основите за една много силна 2013 година. Може да правим някои корекции, но смятам 3-5-2 и 3-4-3 ще бъдат основните схеми, с които ще играем", завършва Страмачони.

 

  Сподели
80