Ел Шаарави за Рома, Алегри и головете си


Н. Гавазов

Ел Шаарави за Рома, Алегри и головете си

Стефан Ел Шаарави призна, че се радва на представянето си в Милан през настоящия сезон и се надява да спечели голмайсторската титла в Срия А. 20-годишният нападател направи изключителен старт на кампанията, отбелязвайки 14 гола в 17 мача, превръщайки се в едно от най-силните оръжия на „росонерите".

„Представям се добре през тази кампания, наистина се представям добре. Вкарах много голове. Надявам ситуацията да се запази колкото се може по-дълго време. Дали се стремя към голмайсторската титла? Е, да си пред играчи като Мирослав Клозе и Единсон Кавани е приятно", заяви Ел Шаарави.

Италианският национал коментира също така мача на Милан с Рома този уикенд, както и въздействието на треньора Масимилиано Алегри върху него.

„Срещу Рома ще се концентрираме върху трите точки, защото искаме да приключим годината с известен успех. Ще бъде сериозно изпитание срещу противник, който е много техничен и разполага с някои страхотни играчи. Трябва да сме много концентрирани, защото те имат способността да се възползват и от малкото празно пространство, което им се предоставя", каза още нападателят.

„Робиньо е в добра форма след контузията и ни помогна много. Надявам се да остане. Относно Алегри, той направи много, за да ни изведе от кризата и заслужава да остане начело на отбора", завърши Ел Шаарави.

 

  Сподели
111