Милан с успех над Пескара, гостите си забиват два автогола (видео)


В. Мухарски

Милан с успех над Пескара, гостите си забиват два автогола (видео)

Милан продължава с доброто си представяне в последните мачове. "Росонерите" днес постигнаха успех с 4:1 при домакинството си на Пескара в среща от 17-ия кръг на италианската Серия "А", която се игра на "Сан Сиро".

С тази победа "червено-черните" увеличиха положителната си серия на 4 поредни победи. В 35-ата секунда Антонио Ночерино откри резултата. Стефан Ел Шаарави бе изведен по прекрасен начин в наказателното поле, младокът подаде към Антонио Ночерино, който засече кълбото във вратата на гостите - 1:0.

Последваха пропуски на Пацини и Ел Шаарави. В 24-ата минута съдията отмени втори гол на Милан, тъй като не бе дал сигнал за изпълнение на фаул. В началото на втората част Пескара бе на косъм от изравняване. Бярнасон засече с глава центриране в наказателното поле на Милан, но Амелия с много добър рефлекс улови кълбото.

В 51-ата минута Милан удвои преднината си след автогол на Абрускато, който засече с глава центриране на Робиньо в собствената си врата - 2:0. Терлици успя да намали резултата в 56-ата минута след като засече с глава центриране на Тогни - 2:1. В 60-ата минута гостите бяха много близо до второ попадение, след като Балцано отправи силен удар, при който топката срещна страничната греда.

В 79-ата минута Пескара си заби втори автогол, този път дело на Джонатас - 3:1. В 81-ата минута Ел Шаарави вкара дежурния си гол и оформи крайното 4:1 в тази среща. След този успех Милан запазва 7-а позиция в класирането, като тимът има в актива си 27 точки. Пескара е на 18-о място с 14 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112