Милан - Пескара: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Милан - Пескара: Без шансове за гостите

Милан - Пескара
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 16.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Джанокаро


Милан посреща Пескара в двубой от 17-я кръг на Серия А и ще се опита да продължи доброто си представяне. „Росонерите" са в поредица от 4 мача без загуба, включително спечелиха последните си три мача. Не е ясно дали заслугата за това е следствие от посещенията на Берлускони, но босът заяви вчера, че до три години отбора отново ще е сред водещите тимове на Европа и Италия. Добрите резултати изкачиха Милан на седмо място в класирането на 5 точки от шестото място, а това може да направи борбата в челото още по-интересна.

Пескара противно на прогнозите все още не е изпаднал, напротив - „делфините" са 14-ти, с еднакъв брой точки със 17-я Палермо и ако погледнем класирането в дъното, Пескара е на 3 точки от 13-я Сампдория. В дъното на таблицата за класиране ни очакват не по-малко интересни и вълнуващи събития, тъй като в борбата на изпадащите са замесени всички тимове след 12-то мястото.

Милан ще е без контузените Пато, Бонера, Траоре, Де Йонг и Дидак. Алегри няма да прави съществени промени в постройката и вероятно ще видим схема 4-3-3 с Робиньо, Боатенг и Ел Шаарави начело на атаката. Мброзини ще заеме място в средата на терена, а Йепес и Мексес в сърцето на отбраната.

Пескара ще е без Бласи, Колучи, Касчоне и Косич, които са в лазарета. Бергоди вероятно ще използва постройка 4-3-1-2 с Абрускато и Вукусич начело на атаката и Вайс в ролята на плеймейкър.

Разликата в класите на двата тима дава предимство на Милан. Едва ли гостите си правят някакви илюзии по отношение на битката и най-вероятно „делфините" ще се отбраняват, опитвайки се да рушат атаките на своя съперник още в опорната зона. Няма да бъде лесно за нападателите на „росонерите" да пробият сгъстената отбраната на съперника, но и нереално звучи, че Милан би могъл да загуби точки тук.

Прогноза за: Милан - Пескара 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
30 ноември Катаня - Милан 1:3 (Серия А)
04 декември Милан - Зенит 0:1 (Шампионска лига)
09 декември Торино - Милан 2:4 (Серия А)
13 декември Милан - Реджина ?:? (Купа на Италия)

Пескара:

18 ноември Сиена - Пескара 1:0 (Серия А)
25 ноември Пескара - Рома 0:1 (Серия А)
02 декември Наполи - Пескара 5:1 (Серия А)
05 декември Каляри - Пескара 4:2 (Купа на Италия)
09 декември Пескара - Дженоа 2:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Пескара

10 срещи
9 победи за Милан
0 равенства
1 победа за Пескара
Голова Разлика: 30:9 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.20
Равен - 6.00
Пескара - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.20
Равен - 6.25
Пескара - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138