Ювентус - Аталанта: Бианконерите ще спечелят мача


Н. Гавазов

Ювентус - Аталанта: Бианконерите ще спечелят мача

Ювентус - Аталанта
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 16.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Ювентус ще посрещне Аталанта в двубой от 17-я кръг на Серия А и ще се опита да направи още една крачка по пътя си към титлата. „Бианконерите" постигнаха две поредни победи и забравиха за поражението от Милан, но хората на Антонио Конте няма как да бъдат спокойни, тъй като Интер е на 4 точки, а непосредствено след тях са Лацио и Наполи, които има своите амбиции.

Аталанта постигна много трудна победа над Парма в последния кръг и по този начин сложи край на серията си от три поредни равенства. Бергамци се намират на 10-та позиция в класирането, на 8 точки от зона „Европа" и на 7 пункта от опасното 18-то място - липсата на амбиции и отдалечеността от дъното дава спокойствие сред хората на Колантуоно и е предпоставка отбора да играе без напрежение.

От Ювентус са контузени Видал, Бендтнер и Пепе, а Бонучи изтърпява наказание. Джиачерини излекува травмата си и се завръща към тренировки, но вероятно Емануеле ще може да играе след Нова година. Схемата на игра ще е 3-5-2 с Джовинко и Вучинич отпред, Куялиарела отива на пейката. В останалите линии няма да има промени.

Гостите са с по-големи кадрови проблеми. В лазарета са Тройси, Биондини, Марилунго и Капели. Пелусо е в процес на възстановяване, но далече от пълното си завръщане в строя. Денис ще води атаката подкрепян от Моралес. Схемата на игра ще е 4-4-1-1, но не е изключено при загуба на топката Бонавентура да се завръща на левия фланг на отбраната на гостите.

Интересен мач, в който Ювентус ще търси задължителна победа. Аталанта не е обременен от някакви цели и гостите ще играят много спокойно. Вероятно те ще предоставят инициативата на своя противник, контраатакувайки опасно. Торинци няма да спечелят лесно срещата и ако подценят противника си ще имат огромни проблеми. Едва ли обаче Конте ще позволи подобно нещо, така че най-вероятно „бианконерите" ще спечелят мача.

Прогнози за: Ювентус - Аталанта 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
01 декември Ювентус - Торино 3:0 (Серия А)
05 декември Шахтьор Донецк - Ювентус 0:1 (Шампионска лига)
09 декември Палермо - Ювентус 0:1 (Серия А)
12 декември Ювентус - Каляри 1:0 (Купа на Италия)

Аталанта:

25 ноември Аталанта - Дженоа 0:1 (Серия А)
28 ноември Аталанта - Чезена 3:1 (Купа на Италия)
02 декември Болоня - Аталанта 2:1 (Серия А)
08 декември Аталанта - Парма 2:1 (Серия А)
11 декември Рома - Аталанта 3:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Аталанта

102 срещи
54 победи за Ювентус
36 равенства
12 победи за Аталанта
Голова Разлика: 184:87 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.28
Равен - 5.00
Аталанта - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.26
Равен - 5.00
Аталанта - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147