Дрогба още по-близо до Ювентус


Н. Гавазов

Дрогба още по-близо до Ювентус

Нападателят на Шанхай Шенхуа Дидие Дрогба е много близо до преминаване под наем в Ювентус през януари, съобщи тази сутрин ESPN. Както е известно, слуховете за интерес от страна на „бианконерите" към играча се появиха още преди няколко седмици, а вчера италианските медии гръмнаха, че представители на „Старата дама" са започнали преговори със своите китайски колеги относно трансфера на нападателя.

През последните няколко часа слуховете се засилиха и освен това се появиха нови източници, твърдящи за трансфер на Дрогба в Ювентус.

Според ESPN, сделката е много близо до своя край и се очаква да бъде обявена в следващите няколко дни. 34-годишният футболист тренира с бившия си клуб Челси по време на паузата в китайския шампионат и дори отправи питане до ФИФА да се присъедини към „аристократите" преди 1 януари, но футболните чиновници не му позволиха.

Предполага се, че Дрогба ще се присъедини към Ювентус и ще тренира с отбора до заминаването си за Купата на африканските нации, след чиито край ще се завърне в Торино и ще доиграе сезона в състава на италианския шампион.

 

  Сподели
104