Берлускони: Аз съм най-успешният президент в историята на футбола


Н. Гавазов

Берлускони: Аз съм най-успешният президент в историята на футбола

Президентът на Милан Силвио Берлускони сподели мнението си за посоката, в която ще се развива клуба. Както е известно, по-рано днес Барбара Берлускони заяви в интервю за L'Equipe, че поради икономическата криза разходите в Милан трябва да бъдат намалени, което означава, че „росонерите" няма да правят големи покупки и ще разчитат на младежите в отбора.

Към мнението на своята дъщеря се присъедини и Силвио Берлускони, който обаче намекна, че ще се търси заместник на Найджъл де Йонг.

„Моят опит като президент на футболен клуб ми говори, че аз съм най-успешния ръководител на клуб в историята на футбола. Трансфери? Ще разгледаме потребностите на Милан през януари. Трябва да се справим с травмата на Де Йонг, много е жалко, че той се контузи. Подаръци за феновете? Ще видим. Но разходите трябва да бъдат намалени и това е единственият път, по който може да се движим. Футболът не обича промените, но настанаха такива времена, когато няма как да не се вземат такива решения. Това не значи, че няма да купуваме звезди, но нашата цел ще бъде вече друга. Искаме да построим отбра върху талантливите младежи", заяви Берлускони за La Gazzetta dello Sport.

 

  Сподели
79