Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в понеделник


Н. Гавазов

Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в понеделник

Сампдория - Удинезе
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 10.12.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Андреа Джервасони

Сампдория сложи край на лошата си серия, като събра 7 точки в последните си три мача и по такъв начин успя да се измъкне от зоната на изпадащите. Най-забележителното от този добър период е равенството във Флоренция, където „моряците" играха много стабилно в средата на терена и организирано в отбрана.

Удинезе също сложи край на лошата си серия от пет мача без победа. След един апатичен месец ноември, хората на Гуидолин изригнаха срещу Каляри миналата седмица, помитайки с 4:1 сардинците. Успехът изпрати „зебрите" на 10-то място в класирането, на 10 точки от зоната на евротурнирите и на седем от опасната зона.

Домакините са без контузените Лопес и Едер, както и без наказаните Мустафи и Крстич. Поци се завърна в строя, но Ферара вероятно ще използва само един нападател и схема 4-5-1. Ако Поли играе на левия фланг на полузащитата, Коста ще бъде ляв бек, а в центъра на отбраната - Росини и Гастадело.

Само Муриел, Домици и Бенатиа останаха в лазарета, което ще позволи на Гуидолин повече варианти по време на игра. Анджела и Данило ще покрият отсъствието на Домици и Бенатия. Ди Натале ще играе отпред, подкрепян от Фабрини. Схема на игра 3-5-1-1.

Очакванията са за равностоен двубой, в който ще видим голямо тактическо надиграване и борба в средата на терена. С леко предимство са домакините, но евентуално равенство няма да бъде считано за изненада.

Прогноза за: Сампдория - Удинезе 1:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.50
Равен - 3.20
Удинезе - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 2.55
Равен - 3.00
Удинезе - 2.90

Болоня - Лацио
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 10.12.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Антонио Дамато

Болоня победи с 2:1 Аталанта в последния си мач и по такъв начин успя да се измъкне от опасната зона. Това не остана бе внимание от страна на Стефано Поли, който заяви, че отборът му заслужава голямо доверие за футбола, който е показал, но истината е, че Болоня продължава да изпитва нужда от точки и ако не започне да печели поне домакинските си срещи, нищо добро не очаква „рособлу".

След разгрома в Катания преди месец, Лацио записа три победи - срещу Рома, Удинезе и Парма, и завърши наравно като гост на Ювентус. Хората на Петкович се намират в прекрасна форма, благодарение на която „орлите" се класираха за плейофите в Лига Европа като първи в групата си и същевременно влязоха в топ 6 на Серия А. Един успех утре вечер и благоприятно развитие на срещата Интер - Наполи тази вечер ще изпрати Лацио на трето място в класирането.

Домакините са без Натали, Акуафреска, Чурчи и Гименес, които са в лазарета. Наказани са Портанова и Габиадини. Загубите в кадрово отношение щяха да бъдат още по-големи, но за утрешния мач в състава се връщат трима защитници, което малко облекчава работата на Поли. Схемата на игра ще е 3-4-2-1 с Джилардионо отпред, подкрепян от Коне и Диаманти.

Гостите са без контузените Сарате, Диас, Конко, Роки, Маркети и Броки. Все още се води борба за Клозе, но ако немецът не бъде изправен на крака, в атака ще видим Козак или Флокари. Схемата на игра ще е 4-1-4-1 с Ледесма пред отбраната.

Лацио се намира в по-добра форма от своя съперник, а гостуването в Марибор в Лига Европа няма да се отрази на състоянието на играчите, тъй като Петкович използва някои от резервите в Словения. Не е опасно и ако Клозе не играе, тъй като Козак и Флокари доказаха, че се намират в добра форма. В същото време отсъствието на Портанова и Габиадини сериозно отслабва домакините. Ако столичани не подценят съперника си, логичното е да победят.

Прогноза за: Болоня - Лацио 0:2

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.87
Равен - 3.20
Лацио - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.75
Равен - 3.00
Лацио - 2.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137